top of page

Crystal Jade Palace Lê Lợi

Crystal Jade Palace là một phần của thương hiệu Crystal Jade được trao 1 sao Michelin danh giá tại Singapore. Các tuyệt phẩm ẩm thực tại Crystal Jade Palace được thể hiện bằng sự tinh tế và khéo léo của các đầu bếp tài hoa lão luyện từ việc lựa chọn nguyên liệu đến các công thức sáng tạo đặc biệt.

Ý tưởng thiết kế pha trộn giữa các chi tiết truyền thống và hiện đại ở không gian cũng là điểm khác biệt ấn tượng Crystal Jade Palace muốn mang đến để tạo nên trải nghiệm ẩm thực hoàn hảo cho người thưởng ngoạn.


Crystal Jade Palace is a part of the esteemed Crystal Jade brand, which has been awarded 1 Michelin star in Singapore. The culinary masterpieces at Crystal Jade Palace are exemplified by the finesse and skill of experienced chefs, from the selection of ingredients to the creation of special and innovative recipes. 


The design concept, blending traditional and modern elements in the space, is also an impressive distinguishing feature that Crystal Jade Palace aims to provide, creating a perfect culinary experience for diners.

bottom of page